Mierdseweg 29 | 5541EP Reusel

Gastronorm koelkast

Een gastronorm koelkast is een koeling die een gestandaardiseerde maat heeft en over de hele wereld gebruikt wordt. Wanneer u gastronorm bakken en schalen gebruikt, passen deze dan ook perfect in deze koelkast. Dit maakt het bereiden, verpakken, opslaan en vervoeren van etenswaren eenvoudig en efficiënt. Organiseert u een evenement of feest en heeft u hiervoor een gastronorm koelkast nodig? Bestel deze dan eenvoudig bij Bierens Partyverhuur.

Onze populairste producten

Met een gastronorm koelkast weet u zeker dat de catering goed komt

Al meer dan 25 jaar verhuren wij allerlei partyproducten, waaronder gastronorm koelkasten en koelingen. Deze zijn ideaal wanneer u een groot feest geeft en de drank en het eten koel moet blijven. Zeker als uw catering bestelt, is het belangrijk dat de bereidde producten gekoeld worden, anders kunnen de gerechten snel bederven. Wanneer u een gastronorm koelkast bij ons huurt, weet u zeker dat de geleverde schalen in de koeling passen. Zo bent u geen tijd kwijt met het overladen van producten. Dat is wel zo hygiënisch en efficiënt.

Houd uw drank en hapjes koel

Wij verhuren diverse koelingen, waarmee u uw drank en uw etenswaren goed koud houdt. Naast een gastronorm koelkast, kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een gastronorm diepvrieskist of ander type koeling. Ook een koelbuffet is bij ons te huur. Hiermee blijven uw gerechten koel, terwijl gasten ze goed kunnen bekijken en zelf kunnen opscheppen. Met onze koelingen trakteert u uw gasten op heerlijke frisse drankjes en verse hapjes. Zo wordt uw feest zeker een groot succes.

Maak gebruik van onze transportservice

Een gastronorm koelkast, of ander soort koeling, is best lastig te vervoeren. Daarom kunnen wij deze bij u afleveren en na het feest terug ophalen. Wanneer u online bestelt, ziet u meteen wat de transportkosten gaan zijn. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Bel dan naar +31 6 20362828.

Bekijk ook eens

Beach party decoratie | Horeca koeling | Huur partytent