Mierdseweg 29 | 5541EP Reusel

Horeca koeling

Heeft u tijdelijk een horeca koeling nodig voor een feest dat u gaat organiseren of om in de zomermaanden buiten uw horecagelegenheid te plaatsen? Huur deze dan bij Bierens Partyverhuur. Hier vindt u koelingen en diepvriezers in verschillende vormen en maten, waardoor er zeker een tussen zit die voldoet aan uw wensen.

Onze populairste producten

Altijd gekoeld eten en drinken op uw feest of evenement met een horeca koeling

Bij Bierens Partyverhuur vindt u allerlei soorten koelingen. Zo hebben wij een kleine horeca koeling die u eenvoudig onder een tafel schuift, maar wij hebben ook grote koelingen met een glazen deur. Op deze manier presenteert u een grote hoeveelheid drank op een aantrekkelijke manier en houdt u het ook nog eens lekker koud.

Koude winteravond? U zit er lekker warmpjes bij met onze verwarmingsstralers

Bent u in de winter jarig en baalt u ervan dat u dus nooit een tuinfeest kunt houden? Er is een oplossing! Zet een partytent in de tuin en plaats er een aantal verwarmingsstralers in, die op gas aangedreven worden. Zo kunt u een gezellige avond in de tuin hebben, zonder last te hebben van de kou.

Alles voor uw feest onder één dak

Behalve een horeca koeling vindt u bij ons ook alle serviesgoed dat u nodig heeft, tafels, stoelen, tapinstallaties en alles om de feestlocatie mooi aan te kleden. Bestellen doet u eenvoudig online of via +31 6 20362828.

Bekijk ook eens

Huur partytent | Huur tafels arendonk | Inklapbare barkruk