Mierdseweg 29 | 5541EP Reusel

Huur partytent

Heeft u binnenkort iets te vieren en zoekt u een bedrijf voor de huur van een partytent? Bierens Partyverhuur is de meest complete specialist voor allerlei partyartikelen. Hier vindt u meubilair, borden, bestek en alles om de feestlocatie mooi aan te kleden.

Onze populairste producten

Hoe gaat de huur van een partytent precies in zijn werk?

Als u voor de huur van een partytent naar Bierens Partyverhuur gaat, heeft u de keuze uit drie soorten partytenten:

U selecteert de partytent die het meest geschikt is voor uw feest en voegt deze daarna toe aan uw Winkelmand. Daarna voegt u eventuele extra’s toe, zoals stoelen, tafels of koelingen. Helemaal tevreden met de bestelling? Selecteer dan uw manier van bezorgen. Wilt u de partytent die te huur is ophalen? Of laat u deze liever bezorgen? Daarna vult u uw gegevens in en wij doen de rest! U hoeft pas te betalen op het moment van levering.

Vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over een specifieke partytent die bij ons te huur is? Of heeft u vragen over de bestelmethode? U neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar +31 6 20362828. Wij geven u dan direct een duidelijk antwoord op uw vraag. Ook voor het plaatsen van een telefonische bestelling kunt u altijd bellen naar het eerdergenoemde telefoonnummer.

Bekijk ook eens

Huur tafels arendonk | Inklapbare barkruk | Koelkast verhuur eindhoven