Mierdseweg 29 | 5541EP Reusel

Inklapbare barkruk

Een inklapbare barkruk is onmisbaar op elk feest. Ze zijn erg makkelijk in gebruik, maar ook de vrijheid die u ermee heeft is ideaal. Zo slaat u ze eenvoudig op en zet u ze in een handomdraai op de door u gewenste plek!

Onze populairste producten

Een inklapbare barkruk voor elk feest

Gaat u binnenkort trouwen en een groot feest geven? Bent u binnenkort jarig en pakt u groots uit? Of wilt u gewoon een feest geven omdat u daar zin in heeft? Wat de reden ook is, met een inklapbare barkruk van Bierens Partyverhuur beleeft u gegarandeerd een knalfeest! De barkrukken zijn leverbaar in de standaarduitvoering, maar ook in een chroomvariant.

Maak uw feest compleet met een partytent

Wilt u uw feest in de tuin geven? Dan doet u er verstandig aan om, naast een inklapbare barkruk, ook een partytent te huren. In ons aanbod vindt u partytenten in verschillende formaten, waardoor er altijd een tussen zit die geschikt is voor uw feest.

Het huren was nog nooit zo eenvoudig!

Kies uw favoriete inklapbare barkruk, voeg eventuele andere feestbenodigdheden toe, kies uw leveringsmethode en vul uw gegevens in. Wij zorgen er daarna voor dat de door u gehuurde producten worden geleverd op de dag en plaats van uw keuze. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden of heeft u een vraag over de inklapbare barkruk? Bel dan met een van onze medewerkers via +31 6 20362828.

Bekijk ook eens

Koelkast verhuur eindhoven | Partytent arendonk | Partytent turnhout