Mierdseweg 29 | 5541EP Reusel

Partytent Arendonk

Wilt u een partytent huren omdat u dit weekend een feest houdt en de weersvoorspellingen voor Arendonk niet al te best zijn? Gelukkig staan al uw gasten droog in een partytent van Bierens Partyverhuur in Reusel, niet ver van Arendonk. De partytenten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wij leveren deze aan in een bouwpakket. Vervolgens dient u de tent zelf op te bouwen.

Onze populairste producten

Een partytent voor kleine en grote gezelschappen in Arendonk

Houdt u een klein feestje omdat u jarig bent of gaat u groots uitpakken op uw bruiloft? Hoe lang uw gastenlijst ook is, wij hebben voor ieder gezelschap de juiste tent. U heeft de keuze uit verschillende afmetingen:

  • 6 x 3 meter
  • 4 x 4 meter
  • 4 x 8 meter

Warm en droog bij ieder weertype

Wanneer u een partytent huurt voor uw feestje in Arendonk, doet u dit waarschijnlijk omdat de weersvoorspellingen niet optimaal zijn. Dan is het huren van verwarming ook geen overbodige luxe. In ons aanbod vindt u daarom een verwarmingsstraler, zodat uw gasten er warm bijzitten. Deze warmtestralers werken op gas, dat ook bij ons verkrijgbaar is.

Alles om de partytent aan te kleden

Nu u heeft gezorgd voor een warme en droge ontvangst van uw gasten, is het tijd om de feestlocatie gezellig aan te kleden. Om de partytent wat op te fleuren hebben we verschillende decoratiematerialen in ons aanbod, zodat uw feest in Arendonk echt gezellig wordt.

Organiseer uw feestje met hulp van de specialist

Behalve een partytent voor uw feest in Arendonk en alles om deze aan te kleden, hebben wij ook de praktische zaken die u nodig heeft voor uw feestje. Denk hierbij aan borden en bestek, tafels en stoelen en glaswerk. Wanneer u meer dan 40 gasten heeft, verzorgen wij ook graag de drankjes voor u. Bespreek uw wensen en de mogelijkheden met ons via +31 6 20362828.

Bekijk ook eens

Partytent turnhout | Partyverhuur arendonk | Partyverhuur tilburg