Mierdseweg 29 | 5541EP Reusel

Verhuur van biertafels

Voor de verhuur van biertafels en banken, moet u bij Bierens Partyverhuur zijn. Al meer dan 25 jaar zijn wij dé expert in de verhuur van allerlei partymaterialen, waaronder biertafels en banken. Wanneer u binnenkort een biercantus of ander groot feest geeft, kunnen wij u dan ook uitstekend helpen. Bekijk online ons assortiment en bestel meteen.

Onze populairste producten

Verhuur van biertafels en veel andere partybenodigdheden

Voor de verhuur van klassieke houten biertafels en banken, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel van deze meubels op voorraad, waardoor wij u al uw gasten zeker van een zitplaats kunnen voorzien. Bovendien kunt u bij ons ook veel andere feestbenodigdheden huren. Niet alleen tafels en stoelen, maar bijvoorbeeld ook:

Groot feest? Dan kunnen wij zorgen voor drank en bediening

Geeft u een feest voor 40 of meer personen? Dan kunnen wij u meer bieden dan alleen de verhuur van biertafels en banken. Wij kunnen dan bijvoorbeeld de drank voor u regelen, mits u de feestbenodigdheden bij ons huurt. Zelfs bedieningspersoneel inhuren, behoort tot de mogelijkheden. Zo is uw feest meteen compleet en kunt u zorgeloos genieten.

Door onze transportservice hoeft u niet zelf te sjouwen

Naast verhuur van biertafels en banken, bieden wij u ook een transportservice aan. Dan hoeft u uw meubels niet zelf te laden en te vervoeren. Wij bezorgen uw producten op de gewenste locatie en halen ze daar ook weer op. Zo hoeft u niet te sjouwen. Wanneer u een bestelling plaatst, ziet u meteen hoeveel de transportkosten bedragen. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Wij helpen u graag wanneer u belt naar +31 6 20362828.

Bekijk ook eens

Beach party decoratie | Horeca koeling | Huur partytent