Mierdseweg 29 | 5541EP Reusel

Verhuurbedrijf Eersel

Zoekt u een verhuurbedrijf in de omgeving van Eersel waar u alle benodigdheden voor uw feest kunt huren? Bierens Partyverhuur is het verhuurbedrijf met het meest uitgebreide aanbod bij u in de regio. Wij hebben tafels, stoelen en decoratiemateriaal beschikbaar, maar ook al het serviesgoed wat u nodig heeft en zelfs springkussens en urinoirs. Wij brengen het tegen een kleine vergoeding bij u thuis.

Onze populairste producten

Koude drankjes tijdens uw feest met de koelingen van het verhuurbedrijf uit de regio Eersel

Tijdens een gezellig feest op een warme zomeravond wilt u natuurlijk voorzien worden van koude drankjes. Daarom hebben wij voor ieder feest de juiste koeling in het aanbod. Zet een handzame tafelkoelkast op verschillende tafels, zodat uw gasten gemakkelijk zelf hun drankje kunnen pakken. Of zet een mooie koeling met een glasdeur neer, zodat direct zichtbaar is welke uit welke drankjes uw gasten kunnen kiezen. Geeft u een groot feest en wilt u groots uitpakken? Huur dan een koelaanhanger, waarin u een grote hoeveelheid hapjes en drankjes lekker koud houdt.

Meer dan 40 gasten? Wij verzorgen ook uw drankjes!

Heeft u iets belangrijks te vieren en heeft u dus al uw vrienden, familie en kennissen uitgenodigd? Wanneer u meer dan 40 gasten op uw feest heeft en ook alle andere benodigdheden voor het feest bij ons huurt, verzorgen wij ook graag de drankjes. U heeft een ruime keuze uit verschillende alcoholische en non-alcoholische dranken. Hierdoor zijn wij het meest complete verhuurbedrijf in de omgeving van Eersel.

Alles voor uw feest in één keer in huis? Bestel alles bij de specialist!

Het organiseren van een feest bezorgt u een hoop werk. U verstuurt de uitnodigingen, haalt van alles in huis en moet ook op zoek naar een betrouwbaar verhuurbedrijf in de omgeving van Eersel waarbij u alle benodigdheden bestelt. Daar hoeft u niet verder meer naar te zoeken. Bestel gewoon alles wat u nodig heeft bij Bierens Partyverhuur, hét verhuurbedrijf voor alle feestbenodigdheden in de buurt van Eersel. Dit doet u eenvoudig via de website of via telefoonnummer +31 6 20362828.

Bekijk ook eens

Barkrukken turnhout | Beach party decoratie | Horeca koeling